Welkom
Login / Aanmelden

De Slimste Mens - Vanaf Maandag 14 December 2015 Op NPO 2

Featured
Video zal beginnen in 8

Bedankt! Deel het met je vrienden!

URL

Je vind deze video niet leuk. Bedankt voor je feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Toegevoegd by Cabaretfan in Cabaretiers (NL) Sanne Wallis de Vries
304 Bekeken

Beschrijving

Hoe win je De slimste mens? Oud-winnaars geven handige speeltips.

Vanaf maandag 14 december keert de succesvolle kenniskwis De slimste mens weer terug op NPO 2. Onder leiding van Philip Freriks en het kritisch oog van jurylid Maarten van Rossem gaan dagelijks drie prominente Nederlanders de strijd aan in de vragenarena.
In de eerste uitzending spelen musicalster Lone van Roosendaal, muzikant/cabaretier André Manuel en journalist/tv-presentator Sander de Kramer tegen elkaar. Dit jaar doen o.a. mee: wijnboer Ilja Gort, cabaretière Sanne Wallis de Vries, zanger Ernst Daniel Smid, sterrenkundige Govert Schilling, ChristenUnie-politicus Gert-Jan Segers, columniste Ancilla Tilia, presentator Filemon Wesselink, zangeres Ryanne van Dorst (beter bekend als Elle Bandita) en wielrenner Thomas Dekker. Op vrijdag 22 januari is de finale en weten we wie deze winter De slimste mens is geworden!

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Nieuwsmakers, cabaretiers, wetenschappers, acteurs en vele andere prominenten maken zich op voor de strijd om de eervolle titel van De slimste mens in de wacht te slepen.

De slimste mens is voor het eerst uitgezonden in de zomer van 2012. Al sinds de eerste aflevering is het een kijkcijferhit, met dagelijks bijna anderhalf miljoen kijkers. Ook de app blijft onverminderd succesvol met ruim 1,5 miljoen downloads. De slimste mens is een productie van Skyhigh TV.

Plaats reactie

Reacties

Wees de eerste die een reactie plaatst.
RSS