Welkom
Login / Aanmelden

VARA Filmt Voor Kanniewaarzijn Over Gemeentehuis Westland

Video zal beginnen in 8

Bedankt! Deel het met je vrienden!

URL

Je vind deze video niet leuk. Bedankt voor je feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Toegevoegd by Cabaretfan in Satire op TV Kanniewaarzijn
148 Bekeken

Beschrijving

De perikelen rond de nieuwbouw van het het Westlandse gemeentehuis krijgen landelijke aandacht. Het nieuwe VARA-televisieprogramma 'Kanniewaarzijn' besteedt binnenkort een aflevering aan de kwestie.

Vrijdagmorgen 27 januari 2012 om 10.00 uur werden bij het huidige gemeentehuis in Naaldwijk enkele opnamen gemaakt. Westlander Kees van der Knaap van de vorig jaar opgeheven band 't Is Best zong daar zijn lied 'Westland, wees verstandig' voor de camera's van de VARA. Hij vertelt: "Ik weet niet hoe ze aan het onderwerp gekomen zijn, maar ze kwamen op Youtube onze protestsong van rond de verkiezingen tegen en vroegen of ik die voor hen nog een keer wilde spelen. De rest van de band kon helaas niet, dus gaf ik een solo-optreden."

Hilarisch
Het programma 'Kanniewaarzijn' wordt gepresenteerd door Astrid Joosten. Marieke Kessel, van de redactie van het programma, vertelt: "In Kanniewaarzijn komen absurde, maar waargebeurde situaties aan de orde. Onder leiding van Astrid Joosten, brengt een groep gerenommeerde cabaretiers - waaronder Mike Boddé, Plien van Bennekom en Martin van Waardenberg - de verhalen in hilarische sketches ten uitvoer."

Weggegooid Geld
"De opnames die we vrijdagmorgen maakten zijn voor een reportage over de ontwikkeling rondom het gemeentehuis van Westland van de afgelopen jaren", vertelt Kessel. "We maken deze reportage voor de rubriek Weggegooid Geld. Naast de opnames met Dhr. van der Knaap, maken we ook nog interviews met betrokken." Het programma 'Kanniewaarzijn' wordt vanaf vrijdag 27 januari wekelijks uitgezonden om 22:15 op Nederland 1. Wanneer de aflevering over het gemeentehuis aan bod komt, is nog niet bekend.

www.hethelewestland.nl

Plaats reactie

Reacties

Wees de eerste die een reactie plaatst.
RSS